Ze-ty Kutyakozmetika Rákospalota

Cím: 1151 Bp., Kossuth utca 55.

Időpont egyeztetéshez hívd a 30/581-1172 számot!

Kedves Látogató!

Köszöntelek weboldalamon, engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam: Töreky Dórának hívnak, Budapesten élek és dolgozom. Eredeti végzettségem, és több más eltérő szakmám is messze esik attól, amit most hivatásomként gyakorlok. Kacskaringós és sokféle tapasztalattal teli út vezetett odáig, míg végre kitaláltam: “mi legyek, ha nagy leszek”.

Úgy érzem most a helyemen vagyok, összeállt a kép, megleltem azt a hivatást, amiben kiteljesedhetem, amiben örömömet lelem, kiélhetem kreativitásomat. Az állatszeretet, mint minden gyermekben bennem is elevenen élt, mindig voltak állataim. Jelenleg is két kutyafiú gyakorló “anyukája” vagyok. Ars poétikám az ismert mondás: “kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes”.

Munkámat jó kedvvel, nagy odaadással és minden egyes kutya-cica vendégem iránti személyes érdeklődéssel, egyéni bánásmóddal és persze nagy-nagy szeretettel végzem.

A kutya-cica gazdik segítségére vállalom, hogy akadályoztatásuk esetén kis kedvenceiket saját otthonukban, vagy kívánság szerint szalonomban el- és visszaszállítással szépítsem, frissítsem.

Vendégeimet kötetlen időbeosztásban fogadom, nem tartok állandó nyitvatartási rendet, igyekszem vendégeim rendelkezésére állni az Ő idejüket figyelembe véve. Erre szolgál az állandóan elérhető telefonos időpont egyeztetés lehetősége.

Oldalamat igyekszem frissen tartani, az aktualitásokról tájékoztatni mostani és leendő vendégeimet is.

Várom az érdeklődéseket, kérdéseket a gazdikkal és kedvenceikkel való személyes találkozásokat:

Töreky Dóra
ZeTy Kutyakozmetika